Ciolacu: În acest moment, Orban nu mai are niciun fel de credibilitate | AUDIO

Liderul Partidului Social Democrat este de părere că premierul trebuia să demisioneze “de îndată” după apariţia fotografiei în care acesta apare fumând, împreună cu mai mulţi miniştri, în biroul său din Palatul Victoria.

“Dacă am fi trăit într-o societate normală, cum era sloganul electoral al lui Iohannis – O Românie normală – în seara asta am fi vorbit despre viitorul prim-ministru, cine va fi acela, ce majorităţi se creează în Parlament”, a spus Marcel Ciolacu, duminică seară, la Antena 3.

“Indiferent ce sărbătoreşti nu ai voie în biroul primului ministru să stai să fumezi, să consumi alcool. Este un lucru elementar. În al doilea rând, este acestă ipocrizie, pentru că este o ipocrizie, să ieşi în conferinţele de presă cu mască, pitit, stând la distanţă de ziarişti şi, de fapt, în interiorul Guvernului să ai cu totul şi cu totul alte atitudini”, a adăugat șeful PSD.

În opinia sa, “în acest moment, Orban nu mai are niciun fel de credibilitate la români. I-am ţinut pe români două luni în case, au urmat cele trei zile ale prostiei, a fost un vid legislativ, de atunci ar fi trebuit să îşi dea demisia şi acum a venit această fotografie. Este inacceptabil să soliciţi românilor un lucru din funcţie de prim-ministru şi tu să încalci toate regulile (…) Lucrurile au depăşit ridicolul”, a afirmat Ciolacu.


EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Fotografia cu premierul s-a viralizat, vineri seara, pe rețelele de socializare.

Ludovic Orban a achitat două amenzi în valoare totală de 3.000 de lei, pentru fumat şi nepurtarea măştii în spaţii închise. Ceilalți 4 membri ai guvernului au fost, de asemenea, sancționați contravențional.

%d blogeri au apreciat: