Doru Todorut – Trei sfertul meu

Dupa succesul pe care il are in proiectul Deepcentral, Doru Todorut il urmeaza pe colegul Manuel Riva si isi lanseaza un single solo. Trei sfertul meu apare direct cu un videoclip alb-negru inspirat din benzile desenate.

„A venit momentul sa ma exprim altfel, sa las anumite sabloane sa cada, sa creez stari cu mai multa complexitate”, precizeaza Doru. „Lucrez si la un album nou, sunt la inceputul carierei mele de compozitor. La fel, abia astept sa cant piesele noi pe scena. E o nebunie atat de frumoasa… Dar am si emotii. Sper sa imi fiti aproape!”, adauga artistul.

Noul single, „Trei sfertul meu” a pornit in viziunea lui de la o metafora. „Cand primesti mai multa dragoste decat poate incapea in tine, te transformi intr-un “tu” mai mare, mai iubitor, in upgrade-ul tau. Asta este frumusetea dragostei. Si atunci realizezi ca celalalt este mai mult decat esti tu, este mai mult decat o jumatate. Poate chiar trei sfertul tau”, spune Doru.

Artistul a filmat si videoclip pentru noua piesa, in care interpreteaza un agent aflat in misiune, care „cade in capcana altui agent, de sex feminin, cu toate consecintele ce le presupune aceasta. Am filmat intens, in trei locatii interioare si afara, de la pranz pana in zorii zilei. Am avut parte si de gardieni intrigati care ne-au identificat cu niste raufacatori. Distractie maxima si pentru mine si pentru echipa, careia ii multumesc, atat celor de la Global Records, cat si regizorului Bogdan Paun si D.O.P.-ului Alex Muresan”, isi aminteste cantaretul.

Pe Doru Todorut l-am ascultat ca parte a proiectului Deepcentral, alaturi de colegul sau fiind constant prezenti in topuri. Au colaborat cu Delia la piesa Gura ta, pentru ca apoi sa o coopteze pe Loredana pentru Unde esti, dar au lansat si hituri ca Sus pana la cer, O stea sau Depedent.

Va place piesa lui solo?

%d blogeri au apreciat: