Lana del Rey – Young & beautiful (videoclip)

Frumoasa si tanara Lana del Rey lanseaza un videoclip ce o defineste: “Young & beautiful”, o melodie inclusa pe coloana sonora a filmului The Great Gatsby.
Piesa “Young & beautiful” este pionul principal ce promoveaza una dintre cele mai interesante si comerciale coloane sonore din ultimii ani: The Great Gatsby – este tema sonora a filmului.

Artista de 26 de ani interpreteaza melodia intr-o sala uriasa decorata in stilul art deco acompaniata de o orchestra completa, videoclipul fiind regizat de Chris Sweeney si filmat de Sophie Muller. La fel ca toate celelate clipuri lansate de Lana del Rey in ultimii doi ani, este superb!
Producatorul muzical al filmului The Great Gatsby a fost Jay-Z. A spus ca va aduna cele mai tari nume din muzica pentru coloana sonora si nu a glumit. I-a adus impreuna pe Lana del Rey, Florence + The Machine, Gotye, will.i.am, Fergie, Nero, Sia, Beyonce si Emeli Sande.

Recent, Lana a lansat un videoclip minunat pentru un cover dupa idolul ei, Nancy Sinatra – Summer Wine e o melodie potrivita cu vremea de afara ce merita sa fie ascultata de noua generatie.

LIKE it?