Liviu Teodorescu – Asa e ea #DULCE

Liviu Teodorescu lanseaza un nou single, cu tot cu videoclip, o piesa despre cum barbatul e prins in misterul feminim – Asa e ea, Dulce. Pe langa Liviu, in videoclip o vedem si pe Marisa Paloma, pe care s-ar putea sa o stiti de la emisiunea Bravo, ai stil.
“Asa e ea #DULCE nu e doar un nou videoclip, este un progres pentru mine. Am compus piesa in studioul meu, insa la productie m-au ajutat Serban Cazan si Florin Boka de la Hahaha Production. Sunt foarte entuziasmat de cum a iesit totul.”, a spus Liviu.

“Ii multumesc Marisei ca a acceptat propunerea de a aparea in clipul meu, a fost super tare pe set si suntem cu totii mega incantati de cum a iesit totul. Am muncit mult, am indurat frig cat cuprinde, dar a meritat tot efortul.”, a completat cantaretul.

Liviu Teodorescu a ajuns cunoscut datorita participarii la emisiunea Vocea Romaniei si a reusit sa se lanseze pe cont propriu cu mai multe piese care au intrat in topurile difuzarilor. Anul trecut a bifat o colaborare cu Sore la Adu-mi aminte sa te uit, pentru ca in 2017 sa aiba un super succes cu Dorian Popa la track-ul Buzele. Intre timp, dupa succesul Cine m-a pus si Obsesie, Liviu Teodorescu a lansat si un nou proiect, compus din patru piese – LiteMoments.

Cum vi se pare piesa? Intra in clasamentul difuzarilor?

%d blogeri au apreciat: