Piese noi de la trancerii romani BluSkay si KeyPlayer

Fara indoiala, BluSkay (Serghei Cocimirca) si KeyPlayer (Claudiu Adam) sunt cei mai activi producatori trance romani in momentul de fata. Va prezentam trei piese noi de la acestia: o colaborare intre cei doi, o colaborare a lui KeyPlayer cu A & Z si urmatorul single al lui BluSkay.
Dupa “Cassiopedia”, BluSkay si KeyPlayer revin in aceeasi formula la Tangled Audio (imprint al casei de discuri Alter Ego) cu “Giza”. Piesa urmeaza sa fie lansata pe 21 iulie si este o frumoasa odisee uplifting trance cu un aer egiptean.

“Droisia” este tot un follow-up, numai ca de aceasta data vorbim despre o noua colaborare intre duo-ul A & Z si romanul KeyPlayer. Ca si “Severity”, “Droisia” va fi lansata la cunoscutul label uplifting trance Blue Soho. Foarte important, a fost sprijinita de duo-ul Aly & Fila in cea mai recenta editie a emisiunii Future Sound of Egypt. Nice!

BluSkay isi continua seria single-urilor euforice la AEZ Recordings si ne prezinta “Colours”. Data de lansare: 18 iulie 2014.

Despre Serghei Cocimirca si Claudiu Adam am mai vorbit luna trecuta, cand piesa lor, “Desolation”, a fost inclusa de Giuseppe Ottaviani in show-ul sau la sectiunea “Hot or not” dedicata upcomerilor.