Premierele cinematografice ale saptamanii 13-19 ianuarie

Mafioti, sotii de politicieni, teroristi, si un vecin cu trecut tulbure, acestea sunt personajele care ne vor tine ocupati saptamana aceasta.

ata, mai exact, care sunt cele 4 premiere care debuteaza weekendul aceasta:

LIVE BY NIGHT

Live by night, cel de-al 4-lea film scris si regizat de Ben Affleck, are actiunea plasata in anul 1920 si este o poveste din perioada Prohibitiei, centrata pe un grup de indivizi si relatiile lor din lumea crimei organizate. Ben Affleck este Joe Coughlin, fiul unui politist din Boston care trece de cealalta parte a baricadei si ajunge un mare mafiot doar pentru a afla ca visul american are totusi un pret. Distributia este completata de actorii Zoe Saldana, Elle Fanning, Sienna Miller, Brendan Gleeson, Scott Eastwood, Chris Cooper si Chris Messina.

Jackie

Filmul biografic regizat de chilianul Pablo Larraín (The Club, No) si produs de celebrul Darren Aronofsky pune accentul pe drama traita de sotia fostului presedinte american dupa asasinarea acestuia din 1963. In rolul lui Jackie o regasim pe Natalie Portman, intr-o interpretare de zile mari care ii poate aduce un premiu Oscar.

Débarquement immédiat!/Aterizare fortata

Daca avet chef de o comedie atunci va recomandam “Aterizare fortata”, in care urmarim aventurile unui politist francez a carui misiune este sa escorteze de la Kabul un prizonier. Totul o ia insa razna pentru ca prizonierul are in plan o evadare de zile mari.

The Salesman

Avem si-o drama intensa nominalizata la o multime de festivaluri prestigioase. Fortati sa isi schimbe locuinta din cauza constructiilor care au loc in cladirea invecinata, Emad si Rana se muta intr-un apartament in centrul Teheranului. Un incident care are legatura cu fostul chirias va schimba dramatic viata tanarului cuplu.

%d blogeri au apreciat: