Premierele cinematografice ale saptamanii 14-21 octombrie 2016

Saptamana aceasta puteti alege intre 2 premiere speciale: o animatie cu magicieni si samurai si un thriller aventuros despre un complot la nivel mondial.
Inferno
Ron Howard regizeaza cel mai recent bestseller din seria de succes scrisa de Dan Brown (Da Vinci Code), care-l are ca protagonist pe Robert Langdon.
In Inferno, faimosul expert in simbolistica (Tom Hanks) se afla pe urmele unor simboluri care conduc la marele Dante Aligheri, autorul uneia dintre cele mai misterioase si longevive capodopere ale literaturii, Divina Comedie. Cand deschide ochii, Langdon se trezeste intr-un spital italian, lovit de amnezie. El se aliaza cu Sienna Brooks (Felicity Jones), o doctorita care, spera el, sa-l ajute sa-si redobandeasca memoria. Ei alearga impreuna prin toata Europa si contra cronometru pentru a dejuca un complot la nivel mondial.

Kubo and the Two Strings
O animatie adorabila in care puteti recunoaste vocile unor actori precum Charlize Theron, Matthew McConaughey, Ralph Fiennes, Rooney Mara. Animatia ne vorbeste despre zei, magicieni, samurai si monstri, si il are in prim plan pe Kubo, care traieste o viata linistita, normala intr-un sat de pe malul marii, pana cand un spirit din trecut ii da viata peste cap reincepand o veche vendetta. Acest lucru creeaza haos in viata lui Kubo, zei si monstri il urmaresc, iar pentru a supravietui el trebuie sa localizeze o amura magica, care a mai fost purtata si de tatal sau, un Samurai legendar.

Cum vi se par cele doua premiere?

%d blogeri au apreciat: