Topul celor mai difuzate piese romanesti (22.04-28.04)

Topul de saptamana aceasta ne aduce doua noi piese – recent lansatul single Voltaj, Pic, Pic si piesa Domnisoare a lui Maximilian cu Zhao si Spike. Pe prima pozitie se mentine in continuare Elena Gheorghe cu single-ul Ecou, iar la varful clasamentului nu prea avem modificari.
Corina are o coborare dramatica, de pe locul 4 pana pe 8, in timp ce Smmiley si Alex Velea mai urca o pozitie cu Dincolo de cuvinte pe locul 4 de pe 5, unde erau saptamana trecuta. Cabron si Antona fac schimb de locuri, Marabou urca pe 2, iar iarna pe val ajunge pe 3, in timp ce J. Yolo cu Te pup, pa, pa a urcat pana pe 6.

Mai jos gasiti topul realizat de cei de la Media Forest?

1. Elena Gheorghe – Ecou
2. Antonia – Marabou
3. Cabron feat. What’s Up, Iony – Iarna pe val
4. Smiley & Alex Velea – Dincolo de cuvinte
5. Carla’s Drea feat. Inna – P.O.H.U.I.
6. J. Yolo – Te pup, pa, pa
7. Matteo – Amandoi
8. Corina – Pernele moi
9. Voltaj – Pic, pic
10. Maximilian feat Zhao, Spike – Domnisoare

Videoclipul pentru Pic, Pic a avut lansarea in premiera pe Urban.ro la sfarsitul lunii martie, iar saptamana trecuta ati putut vedea si ce s-a intamplat la filmarile clipului Amandoi lansat de Matteo. Piesa Domnisoare ajunge destul de tarziu in topul celor mai difuzate trackuri de la noi, tinand cont ca lansarea oficiala a avut loc anul trecut, iar videoclipul a fost lansat inca din luna septembrie.

Ce piese ati vrea sa mai ajunga in top?
Asteptam propuneri pentru piese care vreti sa fie ascultate la Radio Klass