Topul celor mai difuzate piese straine (22.04-28.04)

In final avem parte de cateva schimbari in topul celor mai difuzate piese straine pe radio. Single-ul care a ajuns pe locul 1 in Billboard in urma cu o saptamana, Just Give Me A Reason al lui Pink se aude si in Romania.
Mai mult, a debutat direct pe locul 5, semn ca poate putem sa avem cateva sperante vizavi de ceea ce se mai difuzeaza pe la radio. Macklemore & Ryan Lewis au mai urcat doua pozitii, de pe 4 pana pe 2, in timp ce Alicia Keys se mentine pe primul loc cu Girl on Fire.

La finalul clasamentului il gasim pe Low Deep T cu Casablanca si pe D’Banj si piesa Oliver Twist, in coborare cu un loc de pe 7 pe 8.

Mai jos gasiti topul realizat de cei de la Media Forest.

1. Alicia Keys feat. Nicki Minaj- Girl on Fire
2. Macklemore & Ryan Lewis – Thrift Shop
3. Khaled – C’est la Vie
4. Rihanna – Diamonds
5. Pink feat. Nate Ruess – Just Give Me a Reason
6. Bedouin Soundclash – Brutal Hearts
7. Asaf Avidan – One Day (Reckoning Song)
8. D’Banj – Oliver Twist
9. Pink – Try
10. Low Deep T – Casablanca

Bulgarii deja o scot pe Rihanna din top cu piesa Stay, cel de-al doilea single de pe albumul Unapologetic, care la noi inca nu a ajuns intre cele mai difuzate, iar cantareataa deja se pregateste de lansarea celui de-al treilea track. Tot la vecinii de la sud il regasim si pe Justin Timberlake cu Mirrors, cantaret care la noi nu a prins mai deloc, nefiind difuzat nici macar cu Suit & Tie, desi e cea mai importanta revenire a anului 2013. In schimb, am mai auzit din cand in cand la radio noul single Michael Buble – It’s a Beautiful Day, asa ca poate vom incepe sa difuzam si Can’t Hold Us, cel mai nou videoclip Macklemore & Ryan Lewis. Nici nu mai punem la socoteala ca saptamana trecuta Alicia Keys a venit cu un nou single si videoclip, foarte fain realizat, Fire We Make.

Ce ziceti de piesele care sunt in top? Ce ati vrea sa ascultati mai des pe radio?